Höveler Mineraler/vitaminer - bestillingsvarer

In this way, the immune system is supported and the fertility is particularly promoted in breeding horses, thus supporting the health of foals, sports horses and breeding horses.
På denne måten støttes immunforsvaret og fruktbarheten er spesielt fremmet i avlshester, og støtter dermed helsen til føll, sportshester og avlshester.

Emballasje enhet: 1 kg boks

https://www.hoeveler.com/shop/en/hoeveler-vitamin-plus
Når en hest må prestere på høyt nivå og mye svette produseres, blir mange mineraler og vitaminer tapt. Höveler Equilyte inneholder viktige elektrolytter, vitaminer og glukose, noe som sikrer rask regenerering. Hesten din er i form igjen raskt.

Emballasje enhet: 1 kg boks

https://www.hoeveler.com/shop/en/hoeveler-elektrolyte-plus
På grunn av sterke øvelser produserer kroppen melkesyre. Melkesyre er skadelig for muskelcellene. Med Höveler E-Vita kan risikoen for celleskade forebygges. Vitamin E og selen ingrediensene som finnes i Höveler E-Vita, stabilisere muskelcellene og dermed musklene. Dette er grunnen til at Höveler E-Vita er spesielt anbefalt for topp ytelse hester.

Emballasje enhet: 1 kg boks

https://www.hoeveler.com/shop/en/hoeveler-e-vita-plus
Skinnende pels og vakre hover er synlige tegn på en sunn hest. Höveler-Biotin plus inneholder næringsstoffer med biotin, sink og metionin, som er av avgjørende betydning for bygging av sunne hovhorn og hår. Det er derfor spesielt egnet for hester med hovproblemer eller problemer med å endre pelsen.

Emballasje enhet: 1 kg boks

https://www.hoeveler.com/shop/en/hoeveler-biotin-plus
Flytende vitaminer og mineraler.
REFORMINLIQUID ble utviklet og testet av forskere i samarbeid med erfarne praksiseksperter. Det representerer et ideelt alternativ for vanlige mineral- og vitamintilskudd. REFORMINLIQUID er et perfekt valg for hester som har en tendens til å velge individuelle komponenter fra fôringsrasjonen. Det blandes lett i noen fôringsrasjon på grunn av tekstur.
REFORMINLIQUID bidrar til å supplere hesten med mineraler, da den unngår utvelgelse. REFORMINLIQUID beboer alle vitaminer og sporstoffer i den nødvendige mengden blant å være et verdifullt supplement til den vanlige fôringsrasjonen.
The formulation of REFORMINLIQUIDis constantly controlled and optimized by the quality management because vitality and performance are highgly dependent on a supply in line with demand. REFORMINLIQUID contributes to this and should not be missing in any feeding ration.
REFORMINLIQUID er det perfekte valget for hester som har en tendens til å velge visse komponenter fra rasjonen. Konsistensen gjør at den kan blandes perfekt inn i hvilken som helst rasjon. Ved å forhindre utvelgelse gir ReforminLiquid et viktig bidrag til mineraltilskudd hos hester.

Emballasjeenhet: flaske, beholder

https://www.hoeveler.com/shop/en/hoeveler-reforminliquid


Vitaminisert mineral müsli.

REFORMINMÜSLI ble utviklet og godkjent av forskere og fagfolk. Det representerer det perfekte alternativet til konvensjonelle mineral- og vitamintilskudd.
Den velsmakende müslien er fri for korn og melasse. Den har høy aksept og er spesielt egnet for hester som bor i et utendørs husdyrhold så vel som for hester som trenger tilsetning av mineraler.
REFORMINMÜSLI inneholder alle mineraler, vitaminer og sporstoffer for å oppfylle næringsbehovet. Sammensetningen av REFORMINMÜSLI kontrolleres kontinuerlig. Hestens vitalitet og ytelse er hovedsakelig avhengig av tilstrekkelig oppfyllelse av næringsbehovet. Derfor bidrar REFORMINMüsli med en viktig del av den daglige tilførselen av mineraler og vitaminer

Pakkeenhet: 6 kg bøtte, 20 kg sekk

https://www.hoeveler.com/shop/en/hoeveler-reforminmuesli
Den originale Höveler slikkesteinen (Leckeimer og Leckschalen) tilbyr et optimalt supplement til gresset og tillater en målrettet fôring av mineraler.
Denne mineralfôret passer godt til en høy / havrefôring på grunn av det brede kalsium: fosforforholdet på 3,5: 1.
Mineral slikker er egnet for alle hester i alle aldre.

Pakkeenhet: bolle

https://www.hoeveler.com/shop/en/hoeveler-leckschale
HÖVELER LECKSTEIN
Den originale Höveler slikkesteinen gir et optimalt supplement til gresset og tillater en målrettet fôring av mineraler. Denne mineralfôret passer godt til en hø / havrefôring på grunn av det brede kalsium: fosforforholdet på 3,5: 1. Mineral slikker er egnet for alle hester i alle aldre.

Pakkeenhet: bolle

https://www.hoeveler.com/shop/en/hoeveler-lecksteinHöveler Magnesium plus er spesielt utviklet for hester som er under ekstrem stress eller raskt overreagerer i stressende situasjoner.

Höveler Magnesium plus er et supplerende fôr med høye nivåer av magnesiumkilder og har derfor en stressreduserende effekt.

Emballasje enhet: 1 kg boks

https://www.hoeveler.com/shop/en/hoeveler-magnesium-plus
Det optimale forholdet mellom aminosyrer med soya og bryggergjær støtter den spesifikke muskelutviklingen i sports- og avlshester. Det høye innholdet av vitamin A, D3, E og C samt B-karotennivået - som alle går bra sammen - styrker immunforsvaret, hjelper beinvekst og støtter musklenes funksjon. Sporelementene øker mange enzymfunksjoner i energi- og muskelmetabolismen, og hjelper til med produksjon av røde blodlegemer (viktig for tilstrekkelig oksygentransport til musklene).


Emballasje enhet: 8 kg bøtte/ 25 kg sekk

https://www.hoeveler.com/shop/en/hoeveler-reformat

REFORMIN PUR NATUR
Helt organisk!
Den nye Reformin Pur Natur har ankommet! Denne nye mineralfôrblandingen ble utviklet på konseptet med den populære Reformin Plus. Med helt organiske råvarer kan dette produktet mates i pulverform på alle organiske gårder. Med den pålitelige Reformin Plus-formelen Reformin Pur Natur er også en komplett mineralfôr og dekker hestenes daglige etterspørsel etter vitaminer og mineraler.
Reformin Pur Natur ble utviklet og testet av forskere i samarbeid med erfarne utøvere. Ved siden av å være et perfekt supplement til mineraler og sporstoffer i grunnfôret, inneholder Reformin Pur Natur også alle vitaminer i tilstrekkelige konsentrasjoner og et overskudd av stressreduserende vitaminer A og C.

Pakkeenhet: 10 kg Bøtte/ 25 kg sekk

https://www.hoeveler.com/shop/en/reformin-pur-natur
HÖVELER REFORMINPLUS
Vitaminisert mineralfôr for enhver rasjon.
REFORMINPLUS ble utviklet på grunnlag av de nyeste vitenskapelige funnene og praktisk erfaring for å fylle forsyningshull i daglig fôr siden det ikke er sjelden at de normale rasjonene mangler betydelige mengder mineraler og vitaminer. Avhengig av plasseringen mangler den grunnleggende fôret ofte også mange sporstoffer (f.eks. selen, kobber, jod).

Sammensetningen av REFORMINPLUS støtter fullstendig metabolisme. Hestens vitalitet og ytelse avhenger betydelig av riktig næring. Reforminplus bør derfor være et integrert element i enhver matrasjon – spesielt i faser der hestens metabolske rater intensiveres.
Disse er blant annet faser av hard fysisk belastning i idrett, graviditet og følloppdrett.

Pakkeenhet: 4 og 10 kg bøtte, 10 kg påfyll, 25 kg sekk


https://www.hoeveler.com/shop/en/hoeveler-reforminplus?number=