Lagerførte kraftfortyper

En havrefri müsli med et moderat innhold av energi og protein. Ideell for hobbyhester og lett arbeid.

Fôringsanvisning

Fôr per 100 kg kroppsvekt:
Uten arbeid: 100 g
For lett arbeid: 200 g
For middels arbeid: 450 g For tungt arbeid: 1- 1,5 kg
Stivelse: 35,0%
Sukker: 3,21%

https://hoeveler.dk/Files/Images/Hoeveler/Getreide%20Mix%20Gold%20A5.pdf
Oldie-Mix er et fôr spesielt designet for eldre hester. Den er enkel å tygge, støvfri og inneholder de næringsstoffene en eldre hest behøver

Fôringsanvisning

Fôr per 100 kg kroppsvekt:
Ingen arbeid: 100 g
Lett arbeid: 250 g
Middels arbeid: 500 g
Stivelse: 35,20%
Sukker: 4,90%
Höveler Relax er en havrefri miks, med moderat energi og proteininnhold. Utviklet til hester som er nervøse eller som fort blir stresset.

Fôringsanvisning

Fôr per 100 kg kroppsvekt:
Lett arbeid: 250 g
Middels arbeid: 500 g
Hardt arbeid: 700 g
Stivelse: 47,7%
Sukker: 4,30%
Höveler Pur.Sport er et høy-energifôr med alle de essensielle vitaminer og mineraler. Den er en korn-og melassefri musli for sportshester. PUR.SPORT er ikke bare egnet for hester med anstrengt metabolisme og følsomt fordøyelsessystem, men også for alle sportslige hester som skal mates med redusert stivelse og redusert sukkernivå. Derfor kan PUR.SPORT ikke bare brukes til allerede eksisterende problemer, men også som forebyggende.

Fôringsanvisning

Per 100 kg kroppsvekt Lett arbeid: 180 g
Middels arbeid: 400 g
Hardt arbeid: 600 g
Stivelse: 6,10%
Sukker: 3,50%

https://hoeveler.dk/Files/Images/Hoeveler/Pur.%20Sport%20A5.pdf
Purmash fra Höveler er en korn-og sukkerfri mash. Den er ypperlig for hester med allergier, fordøyelses problemer, forfangenhet eller bare som et sunt tilskuddsfôr for å sikre god fordøyelse, væskebalanse og å hjelpe restitusjonen etter trening. Denne mashen inneholder en hel del gode urter, oljer og probiotiske stoffer som hjelper til med å holde mage og tarmbakteriene i balanse.

Fôringsanvisning

Per 100 kg kroppsvekt
Bland 100-200 g PUR.MASH med ca 1,5 til 2 ganger mengden varmt vann og la det stå i 10 minutter. Fôringen av PUR.MASH skal foregå 1-3 ganger i uken. I en akutt anledning gis det daglig.
Stivelse: 3,80%
Sukker: 6,60%

https://hoeveler.dk/Files/Images/Hoeveler/Pur.Mash%20A5.pdf
ProBalance er ideell for hester med løs mage eller tendenser til magesår. Inneholder Kalsiumkarbonat som virker syrenøytraliserende

Fôringsanvisning

Fôr per 100 kg kroppsvekt:
Til daglig ved siden av vanlig rasjon: 100 g
Kur vår/høst/kortsiktig fôring: 200 g ved siden av vanlig rasjon
Stivelse: 32,7%
Sukker: 4,50%
Höveler Pur Gastro er et sunt og kornfritt for med et redusert stivelses- og sukkerinnhold, særdeles velegnet til hester og ponnier med et følsomt fordøyelsessystem
Det sterkt reduserte innholdet av lett fordøyelige karbohydrater støtter en sunn metabolisme i hesten. Vitamin-, mineral- og proteinsammensetningen er nøye justert og fôret har et balansert innhold av aminosyrer og energi. Prebiotiske virkestoffer støtter hestens gastrointestinale system, og er derfor svært godt finert til hester med et følsomt fordøyelsessystem.

De ekstra beta-glukanene støtter et sunt immunsystem, og bidrar dermed til hestens bedre velvære.

Stivelse 10,2 %
Sukker 2,9 %

Lagt til velsmakende og duftende urter ..."

Höveler Western Basic er en strukturelt rik müslifôr uten havre spesielt tilpasset de spesielle fysiologiske behovene til hester av vestlig rase, men på grunn av lavt energiinnhold og moderat korninnhold er fôret også veldig egnet for de fleste andre typer nøysomme hester og ponnier.
Høy kvalitet eplekvarts, ølgjær og bygg kombinert med store mengder struktur i form av alfalfa støtter sunn fordøyelse og dermed hestens velvære. Lucernen inneholder protein av høy kvalitet og er rik på essensielle aminosyrer og støtter også moderat muskelbygging. I tillegg inneholder produktet nøye utvalgte urter som er velsmakende og fremmer en sunn metabolisme. En virkelig deilig og duftende mat.

Sammensætning
Lucerne, solsikkeskaller, bygflager, enggræs, solsikkeskrå, æblekvas, ekstruderet majs, gulerod, johannesbrød, poppet byg, solsikkeolie, kartoffelstivelse, hørfrøkager, ølgær og urter (basilikum, rosmarin, fennikel, pebermynte, nælde). Vitaminer og mineraler.
Stivelse: 13 %
Sukker: 4 %

https://hoeveler.dk/Files/Images/Hoeveler/Western%20Basic%20A5.pdf